NHL-veskari Sami Salon lämäristä: ”Karmea pommi!”

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

– Se on karmea pommi. Mutta hän ei itse asiassa treeneissä koskaan ladannut täydellä voimalla, ja me todella arvostimme sitä, Kanadan olympiajoukkueessa torjuva Roberto Luongo nauraa SuomiKiekko-sivuston haastattelussa.

Luongo torjuu kiekkoja Vancouverissa, joten hänellä todella on pitkäaikainen kokemus 39-vuotiaan Sami Salon lämäristä, vaikka Salo onkin sittemmin siirtynyt Tampa Bayhin.

Sothissa he saattavat jälleen kohdata jäällä, joskin nyt vastapuolilla.

Vieraspelireissuilla Salon kämppäkäverina oli kahdeksan vuoden ajan Kevin Bieksa. Hänen mietteitään Salosta ja tämän merkityksestä Suomen Sotshi-joukkueelle voit lukea SuomiKiekko-sivuston haastattelusta.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?