Leijonille uudistuneet peliasut – jo tällä viikolla käytössä

© Kuva: Juha Tamminen
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Leijonat saavat pukea tämän viikon harjoitusmaaotteluissa Slovakiaa vastaan uudenlaista peliasua ylleen. Torstain ja perjantain varusteena toimii täysin uudistettu maajoukkuepaita. Uuden Leijona-paidan suunnittelun takana TWIC Helsinki.

– Uudessa pelipaidassa yhdistyvät traditiot ja uusi visuaalinen linja. Leijonien pelipaita on pysynyt pitkään samankaltaisena, nyt halusimme uudistaa Suomen suosituimman maajoukkueen paidan kokonaisvaltaisesti, Suomen Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen kertoi Leijonien kotisivuilla.

Leijonat käyttää uutta peliasua Euro Hockey Tourin ja Euro Hockey Challengen otteluissa. Arvoturnauksissa käytössä olevat paidat suunnitellaan ulkomailla.

Uudet peliasut näet tästä linkistä.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?