Kanada on saanut ensimmäisen huippuluokan vahvistuksen Venäjän MM-turnaukseen. Edmonton Oilersin Taylor Hall vahvistaa pukevansa vaahterapaidan tänäkin keväänä ylleen. Viime keväänä maailmanmestaruutta Kanadan kanssa juhlinut laitahyökkääjä ei paljastanut liittyykö muita Oilers-pelaajia kisajoukkueeseen.

– Minulla oli viime vuonna todella hauskaa. Se oli runkosarjan jälkeen hyvä kauden päätös. Menestyimme Prahassa ja voitimme kultaa. Jääkiekko on hauskaa kun voitat, Hall muisteli viime vuotista turnausta Edmonton Journalin haastattelussa.

– Parhaita puolia on nähdä kavereita muista NHL-joukkueista, oppia heiltä, tutustua erilaisiin valmentajiin ja pelisysteemeihin. Parasta on kuitenkin päästä osoittamaan taitonsa Kanadan paidassa.

24-vuotias Hall on pelannut NHL:ssä vahvan runkosarjan. Tehoja on syntynyt 81 otteluun 26+38.