Erik Haulan paluu kokoonpanoon ei olisi kovin paljon paremmin voinut sujua. Jason Pominville-Haula-Nino Niederreiter -niminen pyörremyrsky iski Dallas Starsiin sillä seurauksella, että Minnesota Wildille kirjattiin 5-3-voitto. Ottelusarjaa Dallas johtaa edelleen 2-1.

Viidestä maalista kolme kirjattiin Haulan johtamalle kolmosketjulle. Suomalaissentteri iski itse tehot 1+1, Pominvillelle kirjattiin 2+1 ja Niederreiterille 0+2. Yhteensä kolmikolle siis seitsemän pistettä. Se kirvoitti kehut Minnesota-luotsi John Torchettilta.

– Se on ollut tätä koko ajan, kun olen ollut täällä. Vain joinain iltoina he eivät osu, Torchetti sanoi Star Tribunen haastattelussa ja jatkoi Haulasta:

– Hän antaa meille niin paljon itseluottamusta alivoimalla, omassa päässä ja nopeudessa. Se ketju toimii todella hyvin. He kehuvat toisiaan, he juttelevat penkillä toistensa kanssa, he säätävät peliään ja tekevät erinomaista työtä. He pelaavat toisilleen. Se on syy, miksi se ketju on todella menestyksekäs.

Kehuja sateli myös nelosketjun Chris Porterilta, joka iski Haulan syötöstä Minnesotan avausmaalin.

– Hän on merkittävä palanen. Nopea kaveri, erinomainen jäähyn tappaja. Heidän ketjunsa kannatteli meitä tässä ottelussa.