Suomalaisjunioreissa riittää laatua ainakin muutamassa ikäluokassa. Siitä todisteita ovat alkuvuoden U20-maailmanmestaruus ja tämä tuorein alle 18-vuotiaiden MM-kulta. Vain Kanada ja Yhdysvallat ovat aiemmin pystyneet voittamaan molemmat turnaukset samana vuonna.

Komeasti tämäkin maailmanmestaruus irtosi Ruotsin kaaduttua finaalissa 6-1-näytöslukemin. Kokosimme MM-kullan kunniaksi tilastopakettia Pikkuleijonien kisataipaleesta. Tilastokuninkaaksi nousi Aapeli Räsänen, joka mahtui jokaisessa kategoriassa kolmen parhaan joukkoon.

Top 3 maalintekijät

1. Eeli Tolvanen, 7 maalia
2. Jesse Puljujärvi, 5
3. Janne Kuokkanen, 3
3. Aapeli Räsänen, 3

Top 3 syöttäjät

1. Aapeli Räsänen, 6 syöttöä
2. Kristian Vesalainen, 4
2. Joonas Kotkansalo, 4
2. Janne Kuokkanen, 4

Top 3 pisteidentekijät

1. Eeli Tolvanen, 7+2=9 tehopistettä
1. Aapeli Räsänen, 3+6=9
3. Jesse Puljujärvi, 5+2=7
3. Janne Kuokkanen, 3+4=7

Top 3 jäähykuninkaat

1. Aapeli Räsänen, 12 rangaistusminuuttia
2. Henri Jokiharju, 10
3. Juha Jääskä, 8