Minnesota Wildin ja Florida Panthersin kausi loppui sunnuntain ja maanantain välisenä yönä koettuihin tappioihin. Leijonille kyseisten joukkueiden tippuminen antoi mahdollisuuden jättipottiin, ja nyt tilanne on eskaloitumassa Leijonien kannalta positiiviseen suuntaan. Aleksander Barkov, Mikael Granlund, ja Jussi Jokinen ovat Ilta-Sanomien mukaan tulossa Leijonien avuksi MM-kisoihin Venäjälle.

– Kaikilta on tullut varovaisen vihreää valoa Pietarin MM-kisoille. Pojat haluaisivat tietysti lopettaa kauden paremmissa fiiliksissä kuin missä olivat viimeisen pudotuspelinsä jälkeen, kertoi trion pelaaja-agenttina toimiva Ilkka Larva Ilta-Sanomille.

Larva korostaa kuitenkin, että ennen MM-kisoihin matkaamista pelaajien täytyy selvittää joukkueiden lääkärintarkastus. Larvan tietojen mukaan Jääkiekkoliitosta ei ole oltu vielä yhteydessä pelaajiin.