Leijonien huominen vastustaja Unkari ei pystynyt haastamaan Ranskaa B-lohkon ottelussa. Ranska voitti ottelun selvin lukemin 6-2. Voitto oli Ranskalle jo toinen turnauksessa.

Ranska meni nopeasti johtoon ottelun alkupuolella, mutta sen jälkeen äänekkäälle unkarilaisyleisölle tarjottiin herkkua, kun Martin Vas tasoitti pelin ylivoimalla 1-1:een.

Tämän jälkeen Ranska kuitenkin karkasi tehden ensimmäisessä erässä vielä nopeaan tahtiin kaksi maalia.

Toisessa erässä Florian Chakiachvili lisäsi Ranskan johtoa vielä maalilla, ja peli alkoi olla toden teolla taputeltu.

Kolmannessa erässä Unkari osui kerran ja Ranska kahdesti. Loppulukemat 6-2 viimeisteli Ranskan sankariksi hattutempullaan noussut Sacha Treille.

Samaan aikaan pelatussa A-lohkon ottelussa Norja kaatoi Kazakstanin tiukasti lukemin 4-2. Norjan viimeinen maali syntyi Kazakstanin hakiessa tasoitusta ilman maalivahtia.