Leijonilla on takanaan kolme ottelua, ja tähän asti turnaus on pelattu ilman pistemenetyksiä. Unkaria vastaan pistemenetyksiä vastaan tuskin on luvassa, mutta viimeistään Kanadaa vastaan yhden asian täytyy muuttua.

Puolustajat pitää saada peliin mukaan, sillä Kanadaa vastaan maalintekopaikoilla ei ole tilaa. Huolestuttavaa on se, että Suomen puolustajat eivät kolmen pelin jälkeen ole tehneet yhtään maalia. Paria ylivoiman yksittäistä tilannetta lukuunottamatta maalipaikkoja ei ole luotu viivalle käytännössä lainkaan.

Ei, Suomi ei todellakaan ole pelannut huonosti, voitto Yhdysvalloista oli ihan hyvä työnäyte. Mutta Venäjää ja Kanadaa vastaan hyökkäyspelin pitää olla monipuolisempaa.

Potentiaalia takalinjojen maaleihinkin on. Esimerkiksi Ville Pokka, Esa Lindell ja Juuso Hietanen ovat pakkeja, joilta voi odottaa maaliverkkojen heiluttelua. Heidän potentiaaliaan pitää vain käyttää.

Aikaakin tason nostoon on. Tämä pieni ongelma täytyy vain tiedostaa ajoissa.