Leijona-faneihin on iskenyt sammumaton jano toukokuisena MM-kisakuuna.

Leijona-fanit ovat juoneet oluesta tyhjäksi ainakin kaksi baaria MM-kisakaupunki Pietarissa. Ensiksi Hotel Pribaltiyskaya ei osannut varautua suomalaisiin turisteihin, kertoi Ilta-Sanomat. Iltalehti on myös uutisoinut, miten suomalaisten oma MM-baari ei pystynyt vastaamaan hurjaan kysyntään.

Mallasjuoma on maistunut siihen tahtiin Leijona-faneille, että jo menomatkalla Pietariin on jouduttu myymään ”ei oota”.

– Tultiin perjantaina Allegrolla ja otin viimeiset oluet sieltä. Ei ollut sen jälkeen enää (olutta) myynnissä, perjantaina Pietariin saapunut Jouniksi esittäytynyt mies kertoi MM-kisatorilla Leijonat.comille.

Hiiltyivätkö ihmiset, kun kaljaa ei enää ollut tarjolla?

– Pitkä jono oli takana, mutta ei siitä sen suurempaa häslinkiä seurannut. Porukka otti sitten viiniä.

Aiotteko jatkaa perinteitä ja juoda baarin tyhjäksi?

– Ei se ole pääasia, mutta kyllä me nyt juodaan, Jouni naureskeli.