Mistä tunnistaa Leijona-fanin Pietarista? Pukeutuminen on usein viimeisen päälle, sillä aikaa on toden teolla käytetty valmistautumiseen.

Kasvomaalaukset, peruukit, hassut hatut ja muut härpäkkeet eivät kuitenkaan kaikille riitä. Osa vie touhun niin sanotusti seuraavalle tasolle. Lopputuloksena syntyy upeita MM-asuja ja ruutuaikaa niin jumbotroneilla kuin kotisohvilla.

Kenellä on ollut yllään tyylikkäimmät Leijona-vermeet? Leijonat.comin toimitus valitsee tyylikkäimmistä viisi tyylikkäintä.

TOP5

5.leijonafanit5
Näihin miehiin sitä on törmännyt useissa peleissä. Kun taukomusa pärähtää soimaan, astuu kolmikko esiin. Ja meteliä riittää aina läpi pelin. Ihailtavaa eläytymistä. Vaikka ovat sijalla viisi, voisivat olla vielä korkeammallakin!

4.
leijonafanit4
Onko olemassa legendaarisempaa hahmoa kuin Elvis? Miten olisi Elvis lätkän MM-kisoissa kertaa kolme? Kun peli menee tauolle, jumbotronille ilmestyy usein tämä kolmikko. He osaavat pitää hauskaa!

3. leijonafanit3
Mitä saa kun yhdistää loistavan asun ja huikean hauskan MM-kisaturistin? No, aivan hulvattoman menon. Jumbtronilta tämäkin mies on tuttu näky – ja hyvä niin! Ruutuaikaa vaan lisää tälle Leijonat-miehelle. Kunniamaininta myös tälle Leijona-kitaristille!

2.leijonafanit2
Miksi lehmällä on peruukki? Lätkän MM-kisoissa tämäkin kysymys on aiheellinen. Huikea kaverikolmikko, jonka kannustamisesta Leijonien menestys ei ainakaan jää kiinni. Upeaa, jätkät!

1. leijonafanit1
Tällä miehellä on ollut ääni käheänä kannustamisesta. Se kertoo siitä, että oman joukkueen puolesta on uhrauduttu. Ja tämä asu. Tämä todellakin kääntää päät. Asua täydentää hyvin alati liehuva Suomen-lippu. Kun tämä herra vetää lipun salosta, alkaa bileet!