Mansesteri on viritellyt studiossaan MM-kisahittiä.

Iskevästä Saravon Pekka -kappaleesta tunnetuksi tullut HipHop-ryhmä julkaisi MM-kisojen alla Ykköset-biisin. Toisin kuin Saravon Pekka -kappale tämä kipale ei ole suunnattu alun perin pelkästään Hakametsän lehtereille. Kohdeyleisönä on nyt koko kiekkoileva Suomi!

Ykköset-biisissä lauletaan esimerkiksi koko kansan kultapojasta. Riimittelyt ”Hat trick Patrikista” ovat saavuttaneet tätä juttua kirjoitettaessa jo peräti 35 000 kuuntelukertaa YouTubessa.

Tietysti matkaa on vielä rutosti Saravon Pekka -kipaleeseen, jossa samainen luku hätyyttelee kohta jo miljoonaa.

”Enemmän meidän tyyliä”

Bändin alkuperäisiin jäseniin lukeutuva Markus Savolainen näkee uuden biisin edustavan paremmin myös bändin tyyliä. Olihan Saravon Pekka -hitissä pohja ikään kuin jo valmiiksi rakennettu.

– Ykköset-biisi on enemmän omannäköinen ja edustaa enemmän sitä tyyliä, jota myös meidän levyllä on, Savolainen myöntää Leijonat.comille.

Mansesterilla riittää nyt kiirettä Tapparan mestaruushumun jälkeen. Keikkoja riittää, ja hihasta revitään tapahtumaan jos toiseen.

Milloin kiekkokansa pääsee nauttimaan koko levystä?

– Sitä ei ole kiveen hakattu. Tarkoitus on saada se ulos kesäkuussa tai heinäkuussa, MC Mane eli Savolainen tuumailee.

Kappaleella mukana laulaa ja soittaa kitaraa Popedasta tunnettu Costello Hautamäki, sekä Mustista Enkeleistä tuttu Jussi Aaltonen.

”Ykköset ylle ja ykköset pystyyn” – ja biisi kuunteluun täältä.