Suomen lupaavimmista pelaajista puhuttaessa yleensä nousee esiin Patrik Laineen nimi. Tai jos ei puhuta Laineesta, niin puhutaan Jesse Puljujärvestä. Ehkä olisi syytä puhua enemmän Sebastian Ahosta.

– Ehkä se on ihan hyvä Aholle, että on jäänyt vähän taka-alalle, kun puhutaan Laineesta ja Puljujärvestä. Mutta minun mielestäni se maestro tuosta kolmikosta on Aho, Leijonat.comille MM-kisojen tapahtumia kommentoiva Matti ”Hakki” Hagman sanoi.

Hakissa ja Ahossa on paljon samaa. Molemmat ovat (tai Hakki oli) hyökkääjiä, joilla on poikkeuksellinen kyky havainnoida kenttää ja löytää syötöillä vapaita pelaajia. Hakki ei kuitenkaan vertaa Ahoa itseensä, vaan Igor Larionoviin. Larionov taas on entinen ammattikiekkoilija, jota pidetään yhtenä lajin kaikkien aikojen parhaista.

– Aho on mielestäni kuin nuori Igor Larionov. Miettii kaikki pelitilanteet etukäteen. Pieniä, fiksuja siirtoja koko ajan.

Aho saanee seuraavan tilaisuuden näyttää taitojaan tänään, kun Suomi kohtaa Kanadan. Ottelu alkaa klo 20:15.