NHL:n varaustilaisuuden yksi mielenkiintoisimmista nimistä, Jesse Puljujärvi, joutuu jättämään NHL-seurojen kuntotestejä väliin.

NHL Scouting Combine -tilaisuudessa Buffalossa peräti 114 eri pelaajaa pääseevät testattavaksi varaustilaisuuden alla. Pelaajia haastatellaan, jotta myös kaukaloiden ulkopuolinen luonne paljastuu. Vuorossa on tietysti myös fysiikkatestejä, mutta Puljujärvi ei polvensa vielä voi kaikkeen ottaa osaa.

– En pidä siitä, että en voi osallistua, nuorukainen kertoi NHL.comille.

– Mutta polvi on hyvä. Se on koko ajan parempi ja parempi, Puljujärvi kertoi kauden jälkeen operoidun polvensa kunnosta.

Torstaina Puljujärvi ennätti sen sijaan osallistua testiin nimeltä Functional Movement Screen (FMS), jossa mitataan perusliikekaavoja. Lisäksi Puljujärvi on käynyt peräti 11 NHL-seuran haastattelussa.

Puljujärven ennakoidaan menevän varaustilaisuudessa numerolla kolme Columbus Blue Jacketsin riveihin.