Kiekkoraamatuksikin tituleerattu The Hockey News uskoo tulevalla NHL-kaudella erityisesti kahden nuoren suomalaisen pelaajan suorittavan kovalla tasolla.

Kuuluisa kiekkoaviisi nostaa vajaa pari kuukautta ennen kauden alkua Florida Panthersin keskushyökkääjä Aleksander Barkovin sekä Dallas Starsin puolustajan Esa Lindellin parrasvaloihin. Kaksikosta erityisesti Lindell on erityisen kiintoisa poiminta lehdeltä tässä vaiheessa.

Vaikka Lindell on pelannut vasta neljä NHL-ottelua, löytyy puolustajan nimi Suomen World Cup -ryhmästä. Starsin riveissä voi myös aueta paikka ja vastuuta, jos Lindell antaa vain vielä ennen kauden alkua riittävät näytöt.

– Jos Lindell osoittaa tarpeeksi kykyjä harjoitusleirillä, hänestä tulee mahdollinen musta hevonen Calder Trophy -palkinnon saajaksi, lehdessä tuumitaan 22-vuotiaasta nuorukaisesta.

”Barkov voi kilpailla Selke Trophy´sta”

Samainen aviisi povaa Barkovin iskevän itsensä ensi kaudella vielä uudelle tasolle. Vaikka Barkov pelasi jo viime kaudella upean 59 pisteen kauden, nähdään keskushyökkääjässä potentiaalia vieläkin parempaan.

– Hän on vielä 20-vuotiaana pentu, lehdessä tuumitaan.

– Hän voi kilpailla Selke Trophy´sta ja muista NHL-palkinnoista jo tällä kaudella, toimittaja kehaisee.

The Hockey News -lehden sinivalkoisista kehuista uutisoi Suomessa ensimmäisenä MTV Sport.