SHL-seura Djurgården on solminut yksivuotisen sopimuksen Leijona-puolustaja Mikko Kousan kanssa. Seura vahvisti asian verkkosivuillaan.

– Mikko on hyökkäävä Suomen maajoukkuepuolustaja, joka on pelannut maansa suurimmissa seuroissa, kuten Hifkissä ja Jokereissa. Näemme hänessä niitä ominaisuuksia, joita meiltä viime vuonna puuttui. Hän on älykäs ja luistelutaitoinen puolustaja, joka tulee olemaan avainroolissa ylivoimassa, Djurgårdenin GM Joakim Eriksson kehui seuran tiedotteessa.

Kousa edusti viime kaudella KHL:ssä Medvescak Zagrebia ja sveitsiläistä Berniä. Puolustaja pelasi molemmissa seuroissa yhteensä 23 ottelua ja keräsi yhdeksän tehopistettä. Kousa on edustanut Suomessa helsinkiläisseurojen lisäksi myös Lukkoa ja Pelicansia.

Kousa on myös edustanut Suomen maajoukkuetta useammassa Euro Hockey -Tour turnauksessa. Myös viime kaudella pelejä kertyi vyölle kolme kappaletta.