Venäjän Aleksandr Ovetshkin ei ole pidetyin persoona Pittsburgh Penguinsin kotihallissa CONSOL Energy Centerissä. 30-vuotiaan hyökkääjän NHL-seura Washington Capitals ja Penguins ovat toistensa pahimpia vihollisia.

Tällä kertaa Ovetshkin saapuu kauden ensimmäisessä kohtaamisessa halliin Venäjän paidassa, kun joukkue kohtaa harjoitusottelussa Kanadan. Vaikka päällä ei olekaan Capsin punainen paita, hyökkääjän maajoukkuetoveri ja Pensin varakapteeni Jevgeni Malkin odottaa siitä huolimatta oman seurajoukkueensa kannattajilta buuauksia.

– Kun minä olen jäällä, he kannattavat. Kun Ovetshkin on, he tulevat buuaamaan. Toivon, että pelissä tulee olemaan hyvä tunnelma. Ovetshkinia kunnioitetaan Pittsburghissa. Vaikka kannattajien reaktio olisi negatiivinen, se vain sytyttää hänet.

Venäjä ja Kanada kohtaavat World Cupin esiottelussa viikon päästä keskiviikkona.