NHL:n harjoitusleirit alkavat pian. Edelleen löytyy useita pelaajia, joilla ei ole sopimusta tulevalle kaudelle.

Kiekkoraamattuna tunnettu The Hockey News on listannut kokeneempia pelaajia, jotka voivat sopeutua mihin tahansa joukkueeseen. Suomalaisista mukana ovat Leijonien World Cup -hyökkääjä Lauri Korpikoski ja maalivahti Karri Rämö.

Korpikoski teki viime kaudella Edmonton Oilersissa tehot 10+12=22. Hyökkääjä yhdistettiin aiemmin Minnesota Wildiin (lue uutinen tästä).

– Korpikoski voi edelleen olla hyvä kolmos- tai nelosketjun hyökkääjä. Hän pelaa myös Suomen World Cup -joukkueessa, joten hänellä on mahdollisuus näyttää taitojaan siellä potentiaalisille työnantajille, The Hockey News kirjoitti.

Rämö edusti viime kaudella Calgary Flamesia. Vastuuta irtosi yli 37 ottelussa ja päästettyjen maalien keskiarvo oli noin 2.63 ottelua kohden. The Hockey News näkee Rämön hyvänä varavaihtoehtona maalille.