Liigaa hallinnoivalle SM-liiga Oy:lle on valittu uusi puheenjohtaja. Nuijaa lyö tästä lähtien pöytään Heikki Hiltunen. Hän korvaa tehtävässä Vesa Puttosen.

Hiltunen on työskennellyt kiekon parissa vuosikaudet. Hänet muistetaan etenkin Vaasan Sportin puheenjohtajana. Lisäksi hän työskenteli Mestistä hallinnoivan Jääkiekon Sarjaseurat ry:n puheenjohtajana 2013-14. Siviilipuolella Hiltunen on toiminut Vacon Oyj:n varatoimitusjohtajana ja Danfoss Drivesin globaalista myynnistä, markkinoinnista ja asiakaspalvelusta vastaavana johtajana.

– Edustamani yritykset ovat olleet vahvasti mukana urheilun sponsoroinnissa, sitä kautta minulla on runsaasti kokemusta urheilumarkkinoinnista asiakkaan näkökulmasta, Hiltunen kertoo Liigan tiedotteessa.

– Lisäksi Vaasan Sportissa olen ollut tarjoamassa yrityksille uusia mahdollisuuksia urheilumarkkinoinnin saralla. Näiden kokemuksien kautta pystyn ymmärtämään paremmin yhteistyökumppanien odotuksia.

Liiga aikoo jatkossa keskittyä yhä enemmän digitaaliseen markkinaan.

– Osana Liigan strategiatyötä meidän täytyy miettiä, miten saamme liigayhteisön siirtymään nopeammin digitaaliseen maailmaan ja toteuttamaan siellä uusia, entistä parempia asiakaskokemuksia. Digitaalisuus tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja Liigan tulee olla myös tällä saralla osaava yhteisö.

– Haluan olla tienraivaajana, jotta saamme tästä hyötyä asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja seuraajillemme.

Hiltunen pyrki aiemmin Jääkiekkoliiton puheenjohtajaksi. Tuon kilvan voitti Harri Nummela.