Entinen leijonaluotsi tarjoaisi NHL-kokemusta, mutta ”koskaan ei ole edes kysytty”

© Kuva: Getty Images

Suomen urakka jääkiekon World Cupissa lähti viime yönä käyntiin tappiolla Pohjois-Amerikan yhdistelmäjoukkueelle. Torontossa NHL-kaukalossa pelattava turnaus on harvinainen tapaus maajoukkuetasolla.

Suomen maajoukkuetta 1980-luvulla valmentanut ja Chicago Blackhawksin päävalmentajana 2000-luvun alussa toiminut Alpo Suhonen uskoo, että hänen NHL-kokemuksensa olisivat voineet olla Leijonien avuksi World Cupissa.

Hänen mukaansa kukaan ei ole kuitenkaan ollut kiinnostunut asiasta. Suhonen kirjoitti Facebook-seinälleen ennen turnauksen alkua seuraavasti:

– Jos tämä tuntuu itsekkäältä,niin olkoon,,,,,Olin viisi kautta NHL:ssä,yli 400 ottelua,,,,sekä AHL ja IHL ,,,,,,koskaan Ei ole edes kysytty,miten ne lätkähommat siellä on,,,kokemuksiani olisi ehkä voitu hyödyntää,,,,lienen ainoa Valmentaja Suomessa NHL-kokemuksella,,,,,onnea Suomen nuorelle joukkueelle,,,,,kokemusta tulee,,,ehkä hyöty myöhemmin,kun vähän karttuu ikää lisää,,,

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Arvokisat.com.