Pohjois-Amerikan alle 23-vuotiaiden kokoelmajoukkue pelasi erittäin viihdyttävän ottelun Venäjää vastaan, taipuen lukemin 4-3. Venäläisten toisen erän rynnistys oli nuorille liikaa, mutta joukkue pysyi mukana koko pelin.

Team North American toisen maalin ampunut Morgan Rielly näki joukkueiden eron tulleen sovittujen asioiden noudattamisesta.

– Lähdimme peliin aika hyvin ja saimme hyvän alun. Mielestäni emme aivan noudattaneet pelisuunnitelmaamme ja silloin he saivat omansa rullaamaan, se oli mielestäni eromme tänään, Rielly kertoi.

– Ero esimerkiksi NHL:ään on merkittävä, sillä jos kadotat pelisi viideksitoista minuutiksi, vastustaja voi tehdä paljon tuhoa ja kun he saavat momentumin, on sitä vaikeaa ottaa pois. Varsinkin Venäjän kaltaista taitavaa joukkuetta vastaan.

Rielly toivoi, että Jacob Trouban poissa-olo olisi mahdollisimman lyhyt. Hän myös otti syyn Jevgeni Kutznetsovin tekemästä maalista.

– Se oli minun maalini. Sellaisen jälkeen pitää vaan palata omaan peliin takaisin ja auttaa joukkuetovereita enemmän, Rielly analysoi.

Leijonat.com/Otto Palojärvi, Toronto