Calgary Flamesin kanssa try-out sopimuksen World Cupin aikana solminut Lauri Korpikoski hamuaa NHL-paikkaa. Kokenut turkulaissyntyinen maajoukkueratsu pääsi pelien makuun jo tällä kaudella World Cupissa kansainvälisesti ja maanantaina ensimmäistä kertaa Calgaryssa.

Korpikoski pelasi Flames-paidassa viime kauden seuraansa Edmonton Oilersia vastaan. Hän viiletti samassa ketjussa Mark Jankowskin ja Matt Frattinin kanssa. Korpikoski kommentoi Canoe.comille, että kovat pelit alla helpottavat mukaan tulemista.

– Oli hyvä olla mukana World Cupissa ja se todellakin auttaa tänne tulemista. Olen pelannut nyt jo kuusi peliä alle, saanut ruosteen pois ja vauhdin päälle, joten kyllä, se on auttanut. Tuntuu hyvältä olla jäällä, Korpikoski kertoi.

Preseason on se aika jolloin tyhjät paikat Flames hyökkäyksessä päästään täyttämään, joten hyvä suorittaminen alusta asti on tärkeää.

– He haluavat seurata pelejä. Pystyt puunaamaan tapojasi ja olla vauhdikas harjoituksissa, mutta loppupeleissä peleissä pitää löytää rooli ja onnistua, Korpikoski toteaa.