Montreal Canadiens ja Washington Capitals kohtasivat toisensa yöllä NHL:n harjoitusottelussa Montrealissa. Tapahtumarikas ottelu päättyi isäntäjoukkueen 5-2 kotivoittoon.

Tapahtumarikkautta lisäsi Chicago Blackhawksista Montrealiin siirtyneen Andrew Shawn yli mennyt pätkä, jonka aikana hän kerkesi aiheuttamaan monen moista kaaosta.

Kaikki alkoi Shawn taklattua rumasti Washingtonin Connor Hobbsia, jonka selkä oli koko ajan käännettynä Shawta kohti. Canadiens-hyökkääjälle tuomittiin jo pelkästä laitataklauksesta 5+20, mutta Washingtonin australialaispelaaja Nathan Walker rynnisti tappelemaan Shawn kanssa.

Ohessa video, jossa näkyy sekä taklaus, että aiemmin Jay Beaglen suorittama kampitus Shaw’han, joka kimpaantuu teosta:

Marc Dumont

@MarcPDumont
Shaw was upset at the trip (slewfoot?) and the result was...this:

Tässä vaiheessa Shaw päätti ottaa yleisönsä myös mukaan. Walkerin takoessa Shawta etukädellään, Canadiens-peluri heilutti toista kättään toistuvasti saadakseen kotiyleisön huutamaan. Kun melutaso saavutti oikean pisteen, iski Shaw muutamaan otteeseen ja vei Walkerin maihin.

Jäähyjä Shaw keräsi yhdestä tilannekokonaisuudesta yhteensä 30 minuuttia.

NHL tuomitsee myös harjoitusotteluista huileja rikkoneille pelaajille ja Shawn rangaistushistorian tiedettäen, laitataklauksesta voi olla luvassa kakkua. Connor Hobbs poistui hetkeksi pelistä, mutta ei loukkaantunut taklauksesta vakavasti.

Katso video miltä Shawn ja Walkerin tappelu kuulosti Montrealin Bell Centren katsomosta, tästä linkistä.