Aleksandr Ovetškin: ”Jos World Cup olisi kauden aikana, Suomi ei häviäisi”

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Jääkiekon World Cupin toinen finaali pelataan ensi yönä, mutta turnauksesta aiemmin tippuneiden joukkueiden pelaajat ovat jo mukana seurajoukkueidensa harjoituksissa – niin myös Venäjän kapteeni Aleksandr Ovetškin.

Turnauksen huonoimmat joukkueet olivat Suomi ja Yhdysvallat, jotka hävisivät kaikki alkulohko-ottelunsa. Ovetškinin mukaan tilanne olisi voinut olla toinen, jos World Cup pelattaisiin eri aikaan vuodesta.

– Jos se olisi kauden aikana, kuten olympialaiset, en usko, että Yhdysvallat ja Suomi häviäisivät. Se olisi täysin eri turnaus, jos se pelattaisiin kauden aikana, eikä ennen kautta, kun kaikki eivät ole kunnossa. Kaikki eivät ole olleet tässä tilanteessa ennen, Ovetškin kommentoi TSN:lle.

 

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?