Hyökkääjä Teemu Pulkkinen saa näytönpaikan ensi yönä, kun Detroit kohtaa harjoitusottelussa Chicago Blackhawksin. Pulkkinen palaa kokoonpanoon oletettua aikaisemmin, sillä Detroitin suunnalla Pulkkisen ennakoitiin olevan sivussa 4-6 kuukauden ajan olkapääleikkauksen jälkeen.

Detroitin valmentaja Jeff Blashill odottaa kovana maalintekijänä tunnetulta Pulkkiselta tehopisteitä heti ensimmäisestä ottelusta alkaen.

– Jos olet Teemu Pulkkinen, Gustaf Nyqvist tai Tomas Tatar, niin luonnollisesti sinun täytyy saada pisteitä aikaiseksi ja pelata omilla vahvuuksilla. Esimerkiksi Justin Abdelkader lyö pöytään muitakin tärkeitä arvoja, kuten fyysisyyttä, kokoa ja maalineduspelaamista, Detroit-luotsi sanoi Detroit Free Pressin haastattelussa.

– Pulkkinen on näyttänyt alemmissa sarjoissa olevansa loistava maalintekijä. Hän voi erottautua muista ja todistaa paikkansa tekemällä maaleja. Aion antaa hänelle mahdollisuuden takaamalla peliaikaa, valmentaja lupasi.

Detroitin ja Chicagon välinen taisto alkaa klo 3:30 keskiviikon vastaisena yönä.