Kesän varaustilaisuuden viidentenä pelaajana varattu Olli Juolevi ei pääse pelaamaan NHL-kaukaloissa vielä ensi kauden aikana. Vancouver Canucks on nimittäin päättänyt lähettää suomalaisnuorukaisen takaisin junioriliiga OHL:ään, London Knightsin riveihin.

Juolevin ei kuitenkaan kannata olla ratkaisuun kovinkaan pettynyt, sillä hän oli yksi viimeisiä kokoonpanosta tippuneita. Canucks on nimittäin pienentänyt kokoonpanoaan kuluvan harjoituskauden aikana jo useaan eri otteeseen. Kanadalaisseura uutisoi samalla, että se on asettanut HPK:sta tutun kroattihyökkääjä Borna Rendulicin farmiseura Utica Cometsin riveihin.

Knights on Juoleville tuttu seura, sillä hän kiekkoili samaisen joukkueen riveissä myös viime kaudella. Tuolloin suomalaishyökkääjä sai nostella kauden päätteeksi Kanadan juniorisarjojen mestarijoukkueelle ojennettavaa Memorial Cupia, joten muistot Londonista ovat hyvät.

Nuorukainen pelasi OHL:ssä viime kaudella 57 runkosarjaottelua tehoin 9+33. Näiden lisäksi Juolevi kiekkoili Knights-paidassa 18 pudotuspelikamppailuissa, joissa hän keräsi tililleen kolme maalia ja yhteensä 14 tehopistettä.