Yhdysvaltalainen ESPN on listannut NHL:n 25 parasta alle 25-vuotiasta pelaajaa. Rankkauksessa oli mukana kaksi suomalaispelaajaa, Aleksander Barkov sekä Rasmus Ristolainen.

Barkov löytyy listauksesta niinkin korkealta, kuin viidenneltä sijalta. Hänen edellään ovat ainoastaan Connor McDavid, Jack Eichel, Nathan MacKinnon sekä Tyler Seguin. Kunnianosoitus on Barkovin kannalta valtaisa, sillä takaa löytyy todella moni äärimmäisen kova pelaaja.

Barkov on listalla ylempänä, kuin esimerkiksi Vladimir Tarasenko, Taylor Hall, Johnny Gaudreau, Dylan Larkin ja nuorukaisen seuratoveri Aaron Ekblad. Listaa voisi todellisuudessa jatkaa vielä paljon pidempään, mutta pääasia on se, että Barkovin arvostus Pohjois-Amerikassa on käsittämättömän suuri.

Ristolainen taasen majailee listalla toiseksi viimeisenä, sijalla 24. Vaikka hän ei olekaan rankkauksen kärkikahinoissa, on nuorukaisen temppu todella kova. ESPN pitää häntä esimerkiksi parempana pelaajana kuin Philadelphia Flyersin Shayne Gostisbeherea.