Edmonton Oilersin harjoitusleirillä edukseen esiintynyt Kris Versteeg on päättänyt hylätä seuran tarjoaman sopimustarjouksen, sillä mies allekirjoitti yksivuotisen pahvin kilpakumppani Calgary Flamesin kanssa.

Tilanne on toki harmillinen Oilersin kannalta, mutta suomalaispelaaja Jesse Puljujärveä sen sijaan hymyilyttää. Ei ole nimittäin kauaakaan, kun öljymiehillä oli vielä useita vaihtoehtoja laiturin tontille. Sitten se kuitenkin kauppasi Nail Yakupovin St. Louis Bluesiin ja nyt myös Versteeg on pakannut laukkunsa.

Kaiken lisäksi Iiro Pakarinen ja Matt Hendricks ovat tällä hetkellä loukkaantuneiden listalla, joten Puljujärven näkövinkkelistä katsottuna tilanne on hyvä – peliaikaa on nyt nimittäin luvassa.

Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että Puljujärvi tullaan näkemään ensi yönä Oilersin kolmosvitjassa, kun seura aloittaa kautensa Calgary Flamesia vastaan. Ketjussa hänen kanssaan pelaavat Drake Caggiula sekä Patrick Maroon.