Kuten jo aiemmin uutisoimme, on Patrik Laine nousemassa Winnipeg Jetsin ykkösvitjaan Bryan Littlen loukkaantumisen johdosta. Tuolloin tieto perustui siihen, että Laine on harjoitellut seuran ykkösketjussa, mutta muuta varmaa faktaa ei ollut vielä olemassa.

Nyt – ainakin Winnipeg Sunin mukaan – Laineen paikka ykkösessä on sementoitu. Se nimittäin listasi otteluennakossaan Jetsin ykkösketjun muotoon Patrik Laine – Mark Scheifele Blake Wheeler.

Lienee sanomattakin selvää, että suomalaisittain uutinen on todella loistava, sillä parempaa näytönpaikkaa ei Laine tule Jetsin kokoonpanossa saamaan.

Laine iski debyytissään tehot 1+1, joten näytöt ovat kohdillaan jo ensimmäisen ottelun jälkeen. Wheeler sen sijaan keräsi kauden avauskamppailussa tehot 1+2, mukaan lukien myös ottelun voittomaalin.

Jets kohtaa tulevana yönä Minnesota Wildin, joten ottelussa on vahva suomalaisedustus. Laineen lisäksi kaukalossa viilettävät Joel Armia, Mikko Koivu, Mikael Granlund, Erik Haula sekä äskettäin Wildin riveihin liittynyt Teemu Pulkkinen.