Winnipeg Jetsin Patrik Laine räväytti ensimmäisessä NHL-ottelussaan, sillä nuorukainen keräsi kamppailussa tehot 1+1. Toinen peli meni sen sijaan tehollisesti alakanttiin, vaikka tekeminen kaukalossa olikin hyvää.

Laine kertoi Ilta-Sanomien Sami Hoffrénille ottelun jälkeen, että etenkin ensimmäinen erä meni hänen kannaltaan erinomaisesti.

– Ensimmäinen erä oli varmaan parasta kiekkoa, mitä olen pelannut tähän saakka. En tiedä, mitä tapahtui toisessa erässä. Päästimme vastustajan ihan turhaan peliin mukaan ja otimme liikaa jäähyjä, Laine kertoi taiston taannuttua.

Laine pääsi pelaamaan viime yön ottelussa kahden todellisen supertähden, Blake Wheelerin ja Mark Scheifelen vierellä, mutta tästäkään huolimatta suomalainen ei onnistunut tekemään kamppailussa tehoja. Se ei kuitenkaan ole vielä tässä vaiheessa minkäänlainen ongelma, sillä – kuten jo todettu – Laineen pelaaminen oli hyvällä tasolla.

– Nousevaa tekemistä. On helpompi pelata, kun saa koko ajan itseluottamusta lisää. Tämä on minulle vielä totuttelua, mutta tuossa ketjussa pitää tehdä tulosta. Sitä minulta odotetaan varmasti jatkossa, Laine kertoi.

Voit lukea Laineen kaikki kommentit Ilta-Sanomien sivuilta.