Entinen maalitykki Teemu Selänne on tällä hetkellä valmistautumassa huomenna pelattavaan legendojen otteluun, jossa hän kohtaa Winnipeg Jetsin paidassa muun muassa entiset Edmonton Oilersin tähdet, Wayne Gretzkyn ja Mark Messierin.

Tänään Jetsin legendat hioivat kuvioitaan Jetsin kotihallina toimivassa MTS Centerissä. Ja se kuka väittää, ettei kiekko kiinnosta Kanadassa, on totaalisen väärässä.

Ilta-Sanomien NHL-kirjeenvaihtaja Sami Hoffrénin mukaan paikalla oli nimittäin jopa noin 6 000 fania, vaikka liput harjoituksiin maksoivat 10 taalaa.

Harjoituksissa nähtiin myös tahatonta komiikkaa, josta vastasi juuri Selänne. Ex-hyökkääjä nimittäin kaatui 3-2-kierron päätteeksi, ja sai yleisöltä aplodit. Suomalainen näytti kuitenkin selviävän tilanteesta ilman vammoja, joten hän on mitä ilmeisemmin pelikunnossa myös huomisessa Alumni-ottelussa.