Winnipeg Jetsin ja Edmonton Oilersin legendat ottavat tänään toisistaan mittaa ulkoilmaottelun esikamppailussa. Pelissä nähdään monia entisiä supertähti, kuten esimerkiksi Oilersin Wayne Gretzky ja Jari Kurri, Jetsin Teemu Selännettä unohtamatta.

Gretzky ja Kurri muodostivat 80-luvulla lyömättömän tutkaparin ja kyseinen parivaljakko yhdistää jälleen voimansa legendojen ottelussa. NHL.com:n kiekkotoimittaja Arpon Basu kertoo nimittäin Twitter-tilillään, että tutkapari tekee paluun pelikentille samaisessa ketjussa.

Kolmantena osapuolena poliisi

Vitjan kolmas lenkki tulee olemaan Dave Semenko, jonka tehtävänä onkin hoitaa poliisin roolia ja pitää peli puhtaana. Kukas sitä kuitenkaan haluaisi, että joukkueen kiistattomat tähdet joutuisivat vastustajien jyräämäksi.

Semenko on myöskin kyseisessä tehtävässä erinomainen, sillä hän toimi tappelijana koko NHL-uransa ajan. Esimerkiksi kaudella 1981-82 hän keräsi tililleen 194 jäähyminuuttia 59 runkosarjaottelussa.

59-vuotias kanadalainen on kotoisin Winnipegistä.