Carolina Hurricanes ei ole viime vuosien aikana onnistunut vetämään väkeä hallin uumeniin. Esimerkiksi viime kaudella seuran yleisökeskiarvo kotiotteluissa oli vaivainen 12 203, joka oli koko NHL:n heikoin lukema. Hurricanesin täyttöprosentti viime kaudella oli umpisurkea 65,3.

On totta, että Hurricanes on rämpinyt viime vuosien aikana syvällä suossa. Kuitenkin nyt tunnelin päässä näkyy valoa, sillä seuran kokoonpano on yksi NHL:n lahjakkaimmista, kiitos esimerkiksi Sebastian Ahon ja Noah Hanifinin kaltaisten superlupausten.

Meno katsomossa ei ole kuitenkaan parantunut. Yleisökeskiarvo kolmen kotiottelun jälkeen on 12 561, joka on NHL:n toiseksi heikoin lukema heti New York Islandersin jälkeen.

Viime yönä pohjanoteeraus

Hurricanes otti viime yönä mittaa New Jersey Devilsistä. Vaikka vierasjoukkueena ei ollutkaan mikään tähtiä vilisevä ryhmä, nähtiin katsomon puolella tästäkin huolimatta todellinen pohjanoteeraus.

Joukkueiden välistä vääntöä oli saapunut seuraamaan virallisten raporttien mukaan vain noin 8 000 ihmistä. Tästä kun otetaan vielä ne kausikorttilaiset pois, jotka eivät saapuneet hallille saakka, on lukema todellisuudessa pienempi.

Kuvat puolityhjästä hallista ovatkin karmeaa katseltavaa.