Amerikkalaismedian arvio: Patrik Laine vuoden tulokas

© Kuva: Getty Images

Amerikkalainen urheilumedia bleacherreport.com arvioi noin kuukausi NHL-kauden alkamisen jälkeen, kuka valitaan vuoden tulokkaaksi kauden 2016–17 jälkeen. Sivusto uskoo, että Calder Trophy menee suomalaispyssy Patrik Laineelle.

Laine on tällä haavaa yksi NHL:n kuumimmista nimistä. Hän johtaa liigan maalipörssiä 11 osumallaan ja on tehnyt peräti kaksi hattutemppua. Otteluita Laineelle on kertynyt 16.

Bleacherreport.com vertaa Lainetta sekä Teemu Selänteeseen että Alexander Ovechkiniin. Selänne teki tulokaskaudellaan uskomattomat 76 maalia, ja Ovechkin on puolestaan ollut viime vuosien tehokkain maalinsylkijä. Laineen suoritus on kuitenkin siinä mielessä omaa luokkaansa, että hän tulee olemaan 18-vuotias koko NHL:n runkosarjan ajan. Selänne pelasi tulokaskautensa 22-vuotiaana ja huomattavasti kokeneempana kuin Laine.

Laine jätti vertailussa taakseen muun muassa viime kesän ykkösvarauksen Auston Matthewsin. Bleacherreportin arvion näet kokonaisuudessaan täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.