Kari Lehtonen Dallasin voiton takuumiehenä – katso videolta, kuinka Kärpän hanska heilahtaa!

© Kuva: Getty Images

Dallasin Kari Lehtosen loistava ottelu Edmontonia vastaan noteerattiin laajalti pohjoisamerikkalaisissa medioissa. Stars voitti ottelun 3-2, ja Lehtonen oli kiekon edessä kaikkiaan 40 kertaa. Lehtosen torjuntasaldo kahdesta viimeisimmästä ottelusta on mykistävä: 69 torjuntaa 73 laukauksesta.

– Kari oli kerrassaan loistava. Hän antoi meille paljon itseluottamusta, kehui Dallas-hyökkääjä Patrick Eaves NHL.comille.

Yksi ottelun kulminaatiopisteistä nähtiin reilu minuutti Starsin 3-2-johto-osuman jälkeen. Oilers sai pelattua kiekon maalin eteen Anton Slepyševille, jolle avautui tuhannen taalan paikka kuitata ottelu tasoihin. ”Kärppä” oli kuitenkin eri mieltä ja jätti venäläishyökkääjän nuolemaan näppejään.

 

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.