Maalisarakkeensa avannut Leo Komarov alkukaudesta: ”Tänä vuonna ollut vähän vaikeaa”

© Kuva: Getty Images

Ikileijona Leo Komarovin synkän puoleinen syyskausi sai kauan kaivattua piristystä, kun suomalaishyökkääjä iski kauden avausosumansa Toronton 6-3 kotivoitossa Philadelphiaa vastaan.

Alkukausi on kieltämättä ollut vaikea Leksalle. World Cup meni Suomen osalta täysin penkin alle, ja Komarovia riepoteltiin kovista otteistaan etenkin ruotsalaismedioissa. NHL:n puolella Toronto on avannut kautensa totutun keskinkertaisesti, eikä viime kaudella 19 osumaa iskenyt Komarov ole löytänyt vanhaa virettään.

– Ainahan sitä tuntee paineita, kun haluaa olla maalintekijä. Viime vuosi tuntui helpolta, kun tuli onnistumisia ja kiekkokin pomppi minulle. Tänä vuonna on kuitenkin ollut vähän vaikeaa, Komarov kuvaili tuntojaan Sportsnetille.

Leksa ei ole ainoa torontolaispelaaja, joka on kamppaillut henkilökohtaisen tehottomuutensa kanssa. Omat ketsuppipullonsa saivat auki myös Martin Marincin ja Zach Hyman, jotka ehtivät iskeä omat avausosumansa muutama minuutti ennen Komarovia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.