AHL-seura Toronto Marliesissa tällä kaudella kovaa jälkeä tehnyt Kasperi Kapanen on turhautunut siihen, että hän ei ole vieläkään saanut kutsua NHL-joukkue Toronto Maple Leafsin riveihin.

Kapanen kertoi suorapuheisesti tuntemuksistaan SuomiKiekon haastattelussa, jossa suomalaisnuorukaisen turhautuminen paistoi kilometrien päähän.

– Ainahan se NHL-kutsu silloin tällöin kummittelee mielessäni, etenkin kun pelaa näin hyvin tällä hetkellä. Se ei kuitenkaan ole minun päätökseni, Kapanen kertasi suomalaissivustolle.

– Toivottavasti he tajuaisivat antaa mahdollisuuden ja että olisi aika antaa minunkin pelata.

AHL:ään lähettäminen oli shokki

Kapanen on pelannut farmisarjassa tällä kaudella 14 ottelua, joissa hän on kerännyt tililleen kahdeksan maalia ja yhteensä 14 tehopistettä. Peli on siis luistanut, mutta suomalainen kiekkoilisi luonnollisesti mielummin NHL:n puolella.

Kapanen kertoikin haastattelussa, että jo alunperin ennen kauden alkua tullut AHL:ään lähettäminen oli todella outo ja shokeeraava ratkaisu.

– Mielestäni vedin aika hemmetin hyvin ne harjoituspelit, jotka sain pelata. Sitä kautta tuli shokkina, että lähetettiin alas. Joukkueella on kuitenkin niin paljon omia varauksia, joita pitää peluuttaa, että ei minulla siihen ole sanomista.

Voit lukea koko haastattelun SuomiKiekon sivuilta.