Nashville Predatorsin organisaatiossa jo viime kaudella loistanut Juuse Saros on ollut tällä kaudella mykistävän kovassa vireessä. Otteet AHL:ssä on lopulta palkittu kahdella NHL-ottelulla, joista toinen tuli viime yönä Winnipeg Jetsiä vastaan.

Tällä hetkellä vaikuttaakin yhä vain vahvemmin siltä, että Saroksesta on kasvanut Predatorsin kakkosvahti, sillä seuran kolmas maalivahti Marek Mazanecin kuluva kausi on ollut todella hankala.

”Keskityttävä olennaiseen jokainen päivä”

Saros ei ole ollut käytännössä koskaan aiemmin urallaan kakkosvahdin roolissa, joten hänellä on edessään täysin uudet haasteet. Ne suomalaisvahti ottaa kuitenkin nöyrästi vastaan.

– Se on hieman erilaista, mutta siihen tottuu ja se kuuluu tähän työhön. En usko, että siitä koituu mitään hankaluuksia. Tässä maailmassa ei koskaan tiedä mitä tuleman pitää, joten sinun on keskityttävä olennaiseen jokainen päivä, Saros kertoi The Tennesseanin mukaan.