Jetsillä vielä uskoa omaan tekemiseen – päävalmentajalta vinkkiä Patrik Laineelle ja kumppaneille

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jets ei ole ollut viime aikoina kovinkaan vahvassa vireessä, sillä se on ottanut edellisestä kuudesta ottelusta vain yhden voiton. Tämäkin tuli seuran edellisessä kamppailussa, joten se oli vielä hetki sitten hankalassa viiden ottelun mittaisessa tappioputkessa.

Joukkueella on kuitenkin vielä uskoa omaan tekemiseen, vaikka otteet ovatkin olleet heikkoja. Päävalmentajana toimiva Paul Maurice antoikin vinkkejä suojateilleen, mitkä koskettivat suuresti myös Patrik Lainetta.

– Yhä vain yksinkertaisempi lauo ensin -mentaliteetti vie meidät takaisin sinne, missä haluamme olla. Tällä hetkellä yritämme laukoa kuitenkin jopa liikaa. Laskemme katseemme herkästi ja yritämme roiskia kiekkoa maalille, mutta niin me emme maaleja todellisuudessa tee, Maurice kertoi Winnipeg Sunille.

– Meidän pitää nyt rentoutua ja itsevarmuus tulee takaisin, kun laukauksemme lähtevät paremmista paikoista. Ja etenkin silloin, kun pitää laukoa, sillä nyt emme tee niin.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.