Winnipeg Jetsin Patrik Laine jatkoi viime yönä kovaa virettään, sillä hän iski Detroit Red Wingsiä vastaan tehot 1+1. Viretila on muutoinkin ollut mainio, sillä edelliset viisi ottelua ovat tuottaneet tehot 5+2.

Laine on kerännyt kauden mittaan kehut luultavasti jokaiselta vastustajalta ja joukkuekaverilta, mutta se ei Drew Staffordia estellyt.

– Hän ei ole pelkkä tulokas – hän on erityinen pelaaja. Hänen pelaamistaan on hauska katsella ja olen kiitollinen, että hän on joukkueessamme, Stafford kertoi Winnipeg Sunin mukaan.

Eväät kokonaisvaltaiseksi pelaajaksi

Laine ei ole saalistanut tällä kaudella kovinkaan montaa syöttöpistettä (ainakaan jos niitä verrataan tehtyihin maaleihin), minkä vuoksi hänen pelinrakennustaitonsa ovatkin jääneet otsikoista pois.

Monien silmät kuitenkin aukenivat kolme päivää sitten pelatun St. Louis Blues -ottelun jälkeen, missä Laine antoi kauniin rystysyötön Bryan Littlen iskemään voittomaaliin.

– Voin olla myös pelintekijä. Kaikki puhuvat kuitenkin aina laukauksestani. En ollut lainkaan yllättynyt siinä vaiheessa (Littlen maaliin johtanut syöttö), mutta kaikki muut olivat, Laine tylytti.