Aleksander Barkovin kone lähtenyt jälleen käyntiin

© Kuva: Getty Images

Florida Panthersin ykkössentteri Aleksander Barkov aloitti kautensa varsin tahmeasti, sillä ensimmäiseen 12 otteluun nuori hyökkääjä sai tehtyä ainoastaan viisi (2+3) tehopistettä. Mukaan mahtui myös kahdeksan ottelun pisteetön putki.

Tuon pätkän jälkeen Barkov on kuitenkin pelaamissaan 16 ottelussa tehnyt ryhtiliikkeen, sillä tehoja on syntynyt viime kaude malliin, 3+10.

Barkov on toki paras suomalainen kahden suunnan sentteri, eikä hänen arvoansa mitata ainoastaan tehopisteissä. Viime kausi antoi kuitenkin viitteitä siitä, että Barkov voisi nousta jopa liigan top5-keskushyökkääjäksi lähitulevaisuudessa.

Tuo potentiaali on edelleen olemassa, vaikkakin alkukauden pitkä varjojen mailla valetelu huolestuttikin kiekkoaväkeä. Lisäksi Barkov on jälleen vuoden vanhempi ja kokeneempi, samaten ovat myös joukkkuekaverit nuoressa Panthers-laumassa.

Barkovin kypsyydestä nuorella iällä kertoo sekin, että Panthersin päävalmentajavaihdos runsas viikko sitten ei ole vaikuttanut hänen pelaamiseensa mitenkään merkittävästi.

Toivon mukaan Barkov pitää tasonsa ja pelaa vähintään yhtä vahvan kauden kuin vuosi sitten.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.