Dallas Starsin kelkka kääntyi käytännössä sillä hetkellä, kun päävalmentaja Lindy Ruff päätti iskeä Esa Lindellin samaan pariin ruotsalaistähti John Klingbergin kanssa.

Toki Stars on muutoinkin etsinyt puolustukseensa vakituisia pakkipareja, mutta juuri Klingbergin ja Lindellin muodostama ykköspari sai suurimmat kehut.

– Se pari (Lindell & Klingberg) on ollut todella vahva. Siinä on jotakin sellaista kemiaa, että he voivat puolustajaa vastustajan isoja ketjuja vastaan, mutta saada siinä samalla aikaiseksi myös hyökkäyspäässä. John tykkää nousta paljon ja Esa pystyy auttamaan häntä myös kiekollisesti, Ruff kertoi Dallas Newsille.

”Jokainen haluaa, että sinulla on vakituinen pakkipari”

Myös Klingberg on pitänyt paljon Lindellin tekemisestä. Hänen harras toiveensa onkin jatkaa yhdessä suomalaisen kanssa.

– Jokainen haluaa, että sinulla on vakituinen pakkipari, joka on todella tärkeää. Mielestäni olemme pelanneet hänen (Lindell) kanssaan erinomaisesti yhteen, joten tottakai toivon, että saamme jatkaa yhdessä, Klingberg kehui suomalaispuolustajaa.