Anaheimissa pelattiin eilen jääkiekkoa, sillä paikallinen NHL-seura Ducks kohtasi Philadelphia Flyersin. Ankkalauma vei ottelun lopulta nimiinsä lukemin 4-3 ja., eikä kamppailusta puuttunut muutoinkaan tapahtumia.

Ensinnäkin Ducks-vahti John Gibson merkkautti itselleen jopa 51 torjuntaa, joka on Ducksin seurahistorian kovin lukema. Hommasta todella mielenkiintoista tekee se, että joukkueen kakkosvahti Jonathan Bernier käväisi maalilla ottelun toisen erän aikana.

– Idea tässä oli se, että käytimme tilanteessa käytännössä aikalisän. Kerroin Bernierille, että hän tulisi olemaan maalilla mainoskatkoon saakka, Ducksin päävalmentaja Randy Carlyle kertoi NHL.com:n mukaan.

Suomalaiset esillä

Ducksin takalinjoilla luutiva Sami Vatanen oli myös ottelussa esillä, sillä hän saalisti tililleen yhden syöttöpisteen. Hän sai tämän Ryan Keslerin iskemään maaliin, joka tekikin kamppailussa hattutempun.

Lisäksi anaheimilaisyleisö sai nähdä ottelussa vanhan tutun vieraan, sillä seuralegenda Teemu Selänne kävi näyttäytymässä yleisölle ennen ottelun alkua. Hän heilutteli yleisölle, istuen samalla zambonin kyydissä.

Teemu Selanne ridin' dirty. #NHLDucks