Toronto Maple Leafs päihitti yli 60 000 fanin edessä pelatussa ulkoilmaottelussa Detroit Red Wingsin lukemin 5-4.

Maple Leafs oli 1-0-tappiolla vielä 40 minuutin jälkeen, mutta sen päätöserän huima 12 minuuttia ja 5 sekuntia veivät joukkueen 4-1-johtoon. Suomalaishyökkääjä Leo Komarov aloitti joukkueensa maali-iloittelun.

Red Wings järjesti kuitenkin oman kirinsä, kun se nousi ensiksi kahden maalin päähän, kavensi ajassa 58:14 ja tasoitti lopulta aikaan 59:58.

Kaksi maalia veivät ohi Laineen

Maple Leafs kuitenkin onnistui voittamaan otteluun, shokeeraavasta lopusta huolimatta, kun Auston Matthews ratkaisi isännille 5-4-jatkoaikavoiton, aikaan 63:40.

Osuma oli ottelussa Matthewsille toinen ja samalla koko kauden 20:s. Samalla hän nousi huimassa tulokaskilvassa Patrik Laineen edelle yhdellä osumalla, sillä suomalaisnuorukaisella maaleja on 19.