SM-liigaseura Vaasan Sport on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Tomas Kubalikin kanssa.

Kubalik, 26, on pelannut tällä kaudella 18 ottelua KHL-seura Slovan Bratislavassa, jossa mies kirjautti itselleen tehopisteet 1+3.

Tshekin maajoukkueessakin esiintynyt Kubalik on pelannut SM-liigassa myös aiemmin kaudella 2014-15, kun hän edusti KalPaa. Samaisella kaudella mies debytoi myös ensi kertaa Tshekin maajoukkuepaidassa.

– Hän on kokenut pelaaja, joka on pelannut ja tehnyt tulosta kovissa sarjoissa. Uskon, että löysimme pelaajan, joka pystyy auttamaan tätä joukkuetta kohti pudotuspelejä, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi.

NHL:ssäkin 12 ottelua urallaan pelannut Kubalik harjoittelee Sportin mukana ensimmäistä kertaa maanantaina. Hänet nähdään tositoimissa todennäköisesti jo tiistaina, kun Sport kohtaa vierasottelussa Ilveksen.