Jarmo Kekäläisen Columbus enää yhden voiton päässä historiallisesta tempusta

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jackets kukisti viime yönä kotikaukalossaan Edmonton Oilersin maalein 3-1. Voitto oli Columbukselle jo 16 peräjälkeen, ja se on näin ollen enää yhden voiton päässä NHL-historian pisimmän voittoputken sivuamisesta.

Itäisen konferenssin ykkönen on hävinnyt 36 ottelustaan varsinaisella peliajalla vain viisi, joka on selvästi vähiten koko NHL:ssä. Joukkue on myös päästänyt sarjassa vähiten maaleja.

Uskomattomassa pisteputkessa kulkeva Columbus tavoittelee seuraavassa ottelussaan 17 voittoaan putkeen. Samaiseen on pystynyt NHL:n historiassa vain Pittsburgh Penguins keväällä 1993.

– Se on aika siistiä, jos sitä ajattelee, mutta juuri nyt keskitymme saamaan kaksi pistettä, Columbuksen hyökkääjä Cam Atkinson kommentoi NHL.comille.

Markus Nutivaara saanut vastuuta

Vasta 22-vuotias Markus Nutivaara pelaa Columbuksessa tulokaskauttaan, mutta vastuuta tulee ottelusta toiseen. Nutivaara on pelannut tällä kaudella Columbuksen kaikki 36 sarjaottelua, joissa hän on keskimäärin saanut jääaikaa reilut 12 minuuttia.

Mahtavaa tulokaskauttaan pelaava Nutivaara on saanut onnistumisia myös tehopisteiden valossa, kun hän on tehnyt tehopisteet 1+5=6.