Patrik Laine sai jälleen osakseen ylistystä – ”Kiinnittäkää turvavyönne ja nauttikaa kyydistä”

© Kuva: Getty Images

Kauden jälkeen jaettava Calder Trophy on ollut suomalaisittain tällä kaudella suurin puheenaihe, sillä Patrik Laine on monissa listauksissa ja arvioissa ollut yksi suurimmista voittajasuosikeista.

Laine on iskenyt tällä kaudella jo 21 maalia, mikä yksistään on jo kova saavutus tulokaspelaajalta. Hän on tulokkaiden pistepörssissä kärkipaikalla, yhden pisteen edellä Toronto Maple Leafsin Auston Matthewsia.

Yahoo Sports listaakin kaksikon suurimmiksi suosikeiksi, kun palkinnon voittajaa mietitään. Heidän lisäkseen Mitch Marner ja Zach Werenski ovat sivuston mukaan tosissaan kisassa mukana.

”Paras on vasta tulossa”

Sivusto toteaa Laineen kohdalla, että hänen mukana olonsa listalla on itsestäänselvyys. Samalla sivusto muistuttaa, että vain Sidney Crosbylla on enemmän maaleja kuin Laineella.

– No, totta kai. Jetsin ykköstykillä on peli hallussa rehvastellakseen. Hän johtaa tulokkaita niin pisteissä kuin maaleissa. Hänestä on tulossa vahva voimahyökkääjä ja ei ole epäilystäkään, että paras on vasta tulossa, sivusto toteaa.

– Sidney Crosby on 26 maalillaan ainoa pelaaja liigassa – oli se sitten tulokas tai ei – jolla on enemmän maaleja kuin Laineella. Kiinnittäkää turvavyönne Jets-fanit ja nauttikaa kyydistä.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!