Yhdysvaltalaissivusto nostaa Sebastian Ahon mukaan tulokaspalkintokisaan – ”Korvaa sen leuat loksauttavilla taidoillaan”

© Kuva: Getty Images

Tällä kaudella vuoden tulokkaan tittelistä on käyty hurjasti keskustelua, sillä Patrik Laine ja Auston Matthews ovat mättäneet pisteitä vuoron perään. Kaksikon lisäksi Columbus Blue Jacketsin puolustaja Zach Werenski on kypsällä pelillään noussut taistelemaan tosissaan palkinnosta.

Yahoo Sports listasi Calder Trophysta taistelevat pelaajat sekä heidän haastajansa. Haastajista löytyy muun muassa Carolina Hurricanesissa kiekkoileva Sebastian Aho.

Aho on tällä kaudella iskenyt 38 ottelussa 21 (8+13) tehopistettä, jolla hän on tulokkaiden pistepörssissä sijalla seitsemän. Sivuston mukaan Aho on hiljalleen alkanut päästä kiinni pohjoisamerikkalaisesta kiekosta.

– Toinen huippuluokan teini-tähti. Aho ei ole kovinkaan iso, mutta korvaa puuttuvan koon nopeudellaan ja leuat loksauttaville taidoillaan, Yahoo Sports toteaa.

– Lisäksi maininnan arvoista on, että Aho on viimeiseen kymmeneen otteluun tehnyt lähes piste per peli -tahdissa pisteitä. Hän on alkanut löytää oikeita asioita.