Huippuvireinen Kasperi Kapanen loukkaantui – satutti jalkansa taklauksessa (VIDEO)

© Kuva: Getty Images

Toronto Marliesin suomalaishyökkääjä Kasperi Kapanen koki kovia viime yön kierroksella. 20-vuotias hyökkääjä jäi AHL-ottelussa Syracuse Crunchia vastaan kovan taklauksen alle.

Kapanen lihavoitti jälleen pistesaldoaan yhdellä syöttöpisteellä, kun hänen joukkueensa taipui lopulta 4-5-vierastappioon. Ikäviä uutisia ottelussa tuli, kun Kapanen joutui hyökkäyspäässä kovan taklauksen uhriksi. Suomalaishyökkääjä satutti tilanteessa vasenta jalkaansa, eikä hän pystynyt enää jatkamaan.

Marliesin päävalmentaja Sheldon Keefe uskoo Kapasen olevan sivussa ainakin seuraavasta ottelusta, mutta loukkaantumisen vakavuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Suomalaisnuorukainen on pelannut tällä kaudella upeasti, kun hän on kirjauttanut 33 tehopistettä (16+17) 33 otteluun.