Jokereiden vaikea kausi sai jatkoa, kun joukkue koki jo neljännen tappionsa putkeen. Admiral Vladivostok oli kotikaukalossaan lopulta terävämpi ja nappasi voiton jatkoajan jälkeen lukemin 5-4.

Yksi piste on pieni lohtu vierasjoukkueelle, joka ehti olla kamppailussa pahimmillaan jo kolmen maalin takaa-ajoasemassa. Kolmannen erän komea kiri nosti joukkueen aina jatkoajalle asti.

Lopulta Maxim Kazakovin voittomaali venytti Jokereiden tappiputken jo neljän ottelun mittaiseksi. Jokerit-leirissä pelin jälkeen esille nousi tuomaripeli.

– Kolmas erä oli hyvää lätkää meiltä muutamaa viimeistä minuuttia lukuun ottamatta. Ottelussa oli aika paljon jäähyjä, tyypillistä KHL:ää. Tuntui, että on vain sellainen rankkasade, ettei voi tehdä mitään, jäähyjä vain tulee koko ajan, hyökkääjä Jesse Joensuu kommentoi seuran tiedotteessa.

Tuomaripeli on ollut tapetilla jokaisella Jokereiden KHL-kaudella. Sarjan yksi ongelma on illasta toiseen vaihteleva tuomarilinja. Heikko taso on näkynyt useasti helsinkiläisjoukkueen peleissä.

– Mutta meni se toiseenkin suuntaan. Saimme omat ylivoimapaikkamme, joista saimme pelin tasoihin. Mielestäni tuomarilinjasta kärsivät molemmat, mutta me ehkä enemmän. Pari jäähyä olisi voinut jättää viheltämättäkin, Joensuu muotoili.