Buffalo Sabresin puolustaja Jake McCaben naama ei ole parantunut vielä taklauksesta Patrik Laineeseen.

McCabe nousi Suomessa otsikkoihin taklattuaan Lainetta kovaa 7. tammikuuta. Hurja niitti aiheutti Laineelle aivotärähdyksen, mutta myös McCabe sai tilanteesta pahat ruhjeet naamaansa. Taklauksen lisäksi myös Jets-tähti Mark Scheifele moukaroi pakkia suoraan kasvoihin.

Vaikka tilanteesta on kulunut jo kohta 1,5 viikkoa, näkyy tilanteen aiheuttamat ruhjeet yhä jenkkipakin naamassa. Sabres-nuorukainen antoi haastatteluita iskettyään maalin Dallas Starsin verkkoon viime yön NHL-kierroksella.

Kuten kuvia vertaamalla voi todeta, ovat osa kolhuista jo parantuneet. Naama ja varsinkin vasen silmä on yhä silti karun näköisiä:

Kuva taklauksen jälkeen:

Die By The Blade

@diebytheblade
Jake McCabe with a huge cut under his eye after demolishing Patrick Laine.

Kuva 16. tammikuuta: